Café linje

 

En væsentlig del af arbejdet på café linjen kan danne grundlag for en uddannelse indenfor
køkken- og restaurationsbranchen.

 

Der undervises i hygiejne, kostplanlægning, ernæringslære, økologi, miljø mm.

Herudover lærer eleverne om arbejdet i et større køkken og om køkkenfagets elementer.

 

For eksempel:

 

- kvalitet af råvarer

- tilberedning af klassiske retter

- anretning og servering

 

I caféen står eleverne for den daglige madlavning til elever og personale.

 

Lejlighedsvis har caféen opgaver med mad ud af huset, primært til kurser og møder.

Arbejdet i cafeen omfatter også den daglige rengøring af køkken og fælles arealer.

 

Skolens smiley status kan altid ses på hjemmesidens forside.

 

 

 



Kontakt Morsø Produktionsskole

Elsøvej 101
7900 Nykøbing Mors
Tlf: 99 70 61 05
Email: produktionsskolen@morsoe.dk


Find vej til Morsø Produktionsskole

Klik på kortet nedenunder, for at få en rutebeskrivelse til skolen


Find vej til Morsø Produktionsskole